Meillä oli tarkoitus olla kokous illalla, joten aamulla ennen töihin lähtöä väänsin patonkitaikinan kohoamaan tai lepäämään - se siis todella lepää vähintäänkin 4-5 tuntia tai miellään yön yli. Uutta tässä ohjeessa oli, ettei kyse ole perusvehnäpatongista vaan siinä ruista seassa myös.... Nam! Hyvää oli ...

No asiathan ei aina mene putkeen... Kokous peruuntui, koska Herra Yrjö tuli kylään ja sain nauttia patongit sitten ihan omalla perheellä ja viimeiset palat söin tänään väsäämäni pyttäri-salaatin kanssa. Mä koen tuon nimen kuvaavan parhaiten näitä mun vapaapäivän lounassalaattejani, joiden pohjalla on edellisen päivällisen salaatin jämät, aurinkokuivattuja tomaatteja (NAM!) ja milloin sitten mitäkin metukkaa, aurajuustoa, kinkkua, kanaa ja tänään raejuustoa ja kuumaa (!) lohta, jolla sain myös neidin ruokahalun viimein heräämään. Täytyy sanoa, että salaatti oli loistavaa... helppoa ja edullista.