Jatkoa siis edelliseen. Neidin sisarhentovalkoisena olemisen ohessa ja iltaisin olen ennättänyt vääntää muutaman kortinkin. Monet niistä ovat saaneet alkunsa ajatustasolla johonkin haasteeseen osallistumisesta, mutta en kuitenkaan ennättänyt ajoissa paitsi sammakkokortin kanssa....  Ihan täysin tyytyväinen en niihin kaikkiin myöskään ole.

 

Tämä siis lähti Inspiksen#9 haasteeseen aiheena "uusin silmin" - minulle tosi haastava. Korttini ovat kuitenkin ...no aika lapsekkaita ja naiveja - sellaisina niistä tykkään ja haluan pitääkin. Sitten jostain pälähti päähän lentävä sammakko ja siinähän se oli - sammakkoperspektiivistä lintuperspektiviin... :) oikein nokkelaa, eikö??? 

Tämä taas sai alkuunsa kun tutkin yhtä haastetta jonka ideana oli ympyröitä mahdollisimman paljon. Se on musta kaikkein ihanin muoto (punainen pallo on ihaninta mitä on) ... ja hissukseen syntyi tämä.

 

 

Tää sit taas on ihan floppi. Koukussa Kollaaseihin haasteena oli sininen, mutta tää ei oo kollaasia nähnytkään ja on ihan avuton räpellys muutenkin.

Mutta tää on ihana. Musta. Ehkä siksi että pohdin sitä tehdessäni äitiä, hänen kesällä koittavaa eläkkeelle jäämistään ja sitä, miten porukat hukkuu kaulaansa myöten siihen yhteisen ajan paljouteen. :) No vitsi!