Hei, on ollut oikein hiljaiseloa korttien saralla, mutta tänään syntyi muutama.

 

Tämä surullisen oloinen kortti kuvastaa hyvinkin eloa ympärillä. Monelle on tapahtunut ikäviä asioita ja sitä haluaisi vain halata ja lohduttaa kaikkia heitä, joten kkhaasteeseen syntyi tällainen kukkakortti. Aiheena oli kukat.

Tämä ja seuraava kortti taas ovat paskiksen haasteeseen... en osannut sitä upeaa kaavaa siirtää tänne, idea kuitenkin niin, että nauhoja tai kaistaleita on käytetty ja kuva ja teksti. Mä en tiedä mitä mulle tapahtui, mutta harhaannuin pahasti ja löysin itseni jälleen sanomalehden kanssa askartelemasta. Mutta korteista - molemmista tuli omalla tavallaan kivoja

.

Tätä korttia olen sen valmistumisesta saakka vaan yrittänyt sietää... toi morsian on harvinaisen ruma - jopa sammakoksi ja sulhasparka on silti tosi koppavan olonen. No aina ei voi voittaa... tai onnistua.

Tässä kortissa sitten taas on jossain jonkun tekemänä näkemäni tuo palapeli jutska. KKollaaseihin haasteeseen sillä osallistuin lähinnä tuon lunnaskirje tyyppisen tekstin vuoksi. Kollaasiahan en osaa edelleenkään tehdä... :)

Ja tähän päätän korttiraporttini - saletisti natsaa!